Koremos Oy : Y-tunnus 2210766-9

Tekee, korjaa, laittaa ja remppaa.

Olemme pieni käpyläläinen remonttifirma, operoimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Teemme niin pieniä kuin suuriakin remontteja ja korjauksia. Kokonaisista huoneistoista aina yksittäiseen hananvaihtoon. Tervetuloa sivuillemme, toivottavasti löydät tarvitsemasi informaation.

Talvella 2009 lanseeraamme aivan uuden palveluajatuksen; kutsumme sitä mahtipontisesti pienremonttipalveluksi! Tarkoituksena on tarjota apua pieniin ongelmiin joita elämässä tapaa tulla vastaan, vuotavista hanoista väliovien uusimiseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä meidät paikalle kun tarvitset!

Tiesithän, että vuoden 2009 alusta kotitalousvähennyksen enimmäismäärää nousee 3000 euroon. Enimmäismäärä koskee myös asunnon tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyötä. Asiasta lisää verohallinon sivuilta


Tällä rakentaja.fi sivuston laskurilla lasket näppärästi oman vähennyksesi.


Kesän 2009 aikana olemme maalanneet, uusineet verhoilulautoja ja paikanneet kattoja Kumpulan siirtolapuutarhassa. Kiitokset kaikille asiakkaille. Kuvasatoa voit katsoa tästä tai tuosta alempaa, kohdasta "ulkomaalaukset".

Maalaukset, ulkomaalaukset, laminaatti-, parketti- sekä massalattioiden asennukset, laatoitukset, vedeneristysjärjestelmät, tapettien poistot sekä tasoitukset, referenssimme.

Tupakka-asuntojen ym. ongelmakohteiden maalaukset.
Ulkopintojen homepesut.


puh. 045-137 8031 / 050-342 7725
Ota yhteyttä
koremos(at)koremos.fi Kysymykset, tarjouspyynnöt.
Mikko Lehtonen (mikko(at)koremos.fi), TJ, tekninen osasto.
Erika Alhoranta (erika(at)koremos.fi), taloushallinto & laskutus & markkinointi & mainonta.

Kiireellisissä tapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse. Tavoitat meidät em. numeroista 7 päivänä viikossa.
© Koremos Oy 2008-2012
Päivitetty 14.09.2012