Maalaus

Kodin pintojen maalaus on nopein sekä yleensä myös edullisin tapa kohentaa asunnon ulkonäköä. Maalari tuntee sekä materiaalit, että välineet. Myös pohjamateriaalin tuntemus on tarpeen. Ammatti-ihminen tekee ripeästi hyvää jälkeä ja käyttää oikeita välineitä.

Meillä Koremos Oy:ssä on kokemusta niin seinien kuin kattojenkin maalauksesta. Maalaamme myös ovet, ovenkarmit, patterit, putket, kylpyhuoneet jne.
Maalaamme myös aikaisemmin mahdollisesti räikeästi maalatut tai tupankansavun kellastamat pinnat, betonilattiat sekä omakotitalojen ulkopinnat.

"Maalaus on helppoa, maaliahan saa kaupasta kuin kaupasta.."
Totta, mutta entä pintojen suojaaminen? Entä jos tarvitset useampaa maalia? Alkydimaaleja? Akryylidispersiomaaleja? Öljymaaleja? Kysymyksiä on monta, helpointa on ottaa rennosti ja tilata remonttifirma hoitamaan homma. Ja maalauksen päätyttyä ei nurkkiinne jää pyörimään puolityhjiä maalipurkkeja.

"No kyllähän minä itsekin.."
Emme me tahdo vähätellä kenenkään taitoja. Annamme tietenkin myös konsultointia, tarpeen vaatiessa käymme sävyttämässä maalin ja tuomme sen ovellenne tarpeellisten tarvikkeiden kera. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta.


Takaisin.


© Koremos Oy 2008-2012
Päivitetty 14.09.2012